En CARTOONY opplevelse

Dette blir årets store show-opplevelse. I samarbeid med Cartoon Network har Nama satt sammen et helt nytt Cartoony show av høy kvalitet.


Barna elsker figurene fra Cartoon Network, og vil elske showet hvor de kan hilse på figurene "live". Det vil kjøres konkurranser fra scenen og selvsagt vil det deles ut mengder med premier og overraskelser til de fremmøtte.

Gjennom flere tiår og for mange generasjoner har Scooby-Doo vært den store helten. Han har nok vært litt annerledes enn andre helter, men han har i alle fall blitt en av de aller, aller største. Han har på sin egen litt ufrivillige måte vært nødt til å ta opp kampen mot både spøkelser og mer tradisjonelle tjuver og kjeltringer, og grunnen til at han har fått den statusen han har, er nok at han er akkurat like klønete og redd som alle oss andre.

Scooby er på ingen måte noen utpreget tøffing, men allikevel vinner han som regel til slutt. I sommer har Scooby-Doo og vennene hans tatt seg en velfortjent ferie, men i det siste postkortet han sendte, skrev han at han holdt på å jobbe med et helt nytt show. Dessuten har han jo vennene sine. Både i serien og blant publikum, og det er de sistnevnte han nå har lyst til å komme og hilse på. Derfor tar han med seg sin gode venn Bjørn, Tom & Jerry og sikkert også Jonny Bravo når han nå skal ut på turné.

Dette er et show hvor det legges stor vekt på å aktivisere barna. Her får de noen enkle roller å spille, morsomme konkurranser med fine premier, og ikke minst mye sang og musikk. Kanskje noen av foreldrene kan få seg en latter også, for Scooby har selv sagt at nå har han lyst til å ha det moro.

For booking eller henvendelser om Cartoon Networks Roadshow, trykk her  eller ring 22 42 00 00.
OBS: Husk å skrive hvilken artist det gjelder!