Soloturnè med Henning Kvitnes

Etter 18 album og over 25 år på landeveien, både innenlands og i Danmark, Holland, USA og Grønland(!), er han fortsatt still going strong og brennaktuell med et nytt album ”Bare vente litt på sjelen”

Henning Kvitnes har aldri vært en politisk dikter, men en pokker til parlamentariker. I visene sine har han haiket med hverdagen, vendt seg bort, vendt hjem og blåst mer enn ei glo inn i gammel kjærlighet. Han har danset nær klisjeene, men han skriver og fraserer på en slik måte at det treffer oss alle. Henning besjeler ord og setninger vi alle bruker hver dag og får dem til å bli like virkelige som innsiden av henda dine. 

"Bare vente litt på sjelen" er et album som har fått meget god mottakelse både av pressen, radio/TV og ikke minst publikum som har plassert albumet høyt opp på alle lister.
I den anledning reiser på turne; Solo-akustisk, en konsert-form  som slipper publikum helt inn på både sangeren og låtskriveren, og som stiller meget høye krav til Utøveren og selvsagt også Publikum.
Repertoaret vil i hovedsak være basert på det norske materialet både fra den nye plate og fra fjoråret suksess-samling ”På Godt Norsk”, ispedd spontane innfall, og verbale krumspring mellom låtene.

For booking eller henvendelser om Henning Kvitnes, trykk her  eller ring 22 42 00 00.
OBS: Husk å skrive hvilken artist det gjelder!