Polyester feat. Gil

Polyester featuring Gil er bandet for deg som setter pris på kvalitet, utstråling, og bred appell. Bandet er en samling av de beste norske freelance-musikere med ett mål for øyet;
...at du som kunde skal bli fornøyd.
Dette betyr gjennomarbeidede og spennende coverlåter fra artister som Whitney Houston, Justin Timberlake, Kylie Minogue, Genesis, Destinys Child, George Michael, No Doubt med flere, fremført av Gil Bonden. Alle som har sett og hørt Gil Bonden vil skrive under på at her oser det av sjarm og spilleglede!

Bandet har i tillegg et stort reportoire.  Det er satt sammen med tanke på at ikke alle forsamlinger har samme smak. Polyester skreddersyr hvert show etter hva kunden vil ha, ikke omvendt. Alt fra rykende fersk disco til gammel disco, smygende nattklubbmusikk, drivende rock eller hoftevrikkende R&B.

Du går med andre ord ikke hjem fra en Polyesterkonsert uten å ha sunget og danset til sanger du kjenner igjen. Her får du altså rutinerte unge musikere som virkelig gir deg det lille ekstra. Det loves godterier til både den danseglade og den lyttende gjest!


Bandet består av følgende medlemmer:

Gunhild "Gil" Bonden - Vokal

Tonje Vågen Aase - Kor
Ludvik Heian Pettersen - Gitar
Herman Christoffersen - Keyboards og perkusjon
Knut Løchsen - Keyboards
David Fjelde - Bass
Per Erik "Flash" Tørfoss - Trommer og kor


For booking eller henvendelser om Polyester, trykk her  eller ring 22 42 00 00.
OBS: Husk å skrive hvilken artist det gjelder!