Wanna C U dance

Gjør deg klar til å møte nye - BWY!
Deres første single ”Wanna C U Dance” kommer i butikken mandag 26. juni og er allerede forhåndssolgt i 12.500 eksemplarer! Album kommer i midten av september og her medvirker produsenter og låtskrivere som står bak kjente navn som Pussycat Dolls, Backstreet Boys, Westlife, Kylie Minouge mm. BWYs 31 konserters Norgesturne starter 27.juniPå tross av sin unge alder, har Trung (19), Thomas (20) og David (21) rukket å bli kjente fjes i Norge og avbildet på plakater klistret opp på mangt et ungpike rom. Første gang vi hørte om dem var da Trung prøvde lykken i Idol i 2004 og David og Thomas i 2005. Men dette var på ingen måte deres første møte med musikk og scene. Guttene har nesten hele livet bodd i nærheten av hverandre, og da de i mai 2003 oppdaget deres felles lidenskap for musikk, så BWY dagens lys!

BWY står for ”Black White Yellow” som representerer de tre medlemmenes etniske bakgrunn. Bandet begynte med en gang det tidkrevende arbeidet med å lage eget materiale for å så få mange spillejobber både lokalt og på landsbasis. Det gikk ikke lenge før ryktene begynte å gå om dette multikulturelle fenomenet kalt BWY! Dette er et band med et positivt budskap.

De har flere ganger stilt opp på konserter mot vold, dop og rasisme og har i høst turnert hele Norge rundt og besøkt over 44 ungdomsskoler i regi Telenor og Redd Barna. Der har gruppen i tillegg til å framføre egne sanger, snakket om det å bruke ”nett-vett” - om hvilke forholdsregler barn og unge må ta for å unngå å havne i uheldige situasjoner når de bruker nettet og chatter. BWY setter fokus på det at forskjellig hudfarge og ulik kulturbakgrunn ikke trenger å være en hindring for å være kreativ og skape noe - det kan tvert imot være en stor fordel!!

Se musikkvideo "Wanna C U dance" HER !!
(Windows Media Player - 13 MB)

For booking eller henvendelser om BWY, trykk her  eller ring 22 42 00 00.
OBS: Husk å skrive hvilken artist det gjelder!