2 menn og 4 haker

2 menn og 4 haker er et show levert av 2 ringrever i
norsk-revy bransje;
Tor Erik Gunstrøm og øivind Johannessen
 


Navnet Tor Erik Gunstrøm sa ikke publikum meget i begynnelsen av Dizzie Tunes karrieren, det ble mest ”han morsomme bak trommene”. Senere ble det Fredrico de la Fiasko jr. Ordet klovn passer på en prikk på Tor Erik. Han har humoren plassert midt i ansiktet. Tor Erik har alltid vært morsom, og når han i tillegg har evnen til å improvisere og komme med hurtige kommentarer og morsomheter - ja da er det bare til og gi seg over.

Øivind ”Raymon” Johannessen karriere tok fart da han hoppet av som rocke sanger og musikk-karusellen med Elvis figuren ”King Kong”. Han hadde allerede begynt å utarbeide en figur som het Raymon, som senere gjorde Øivind rikskjent. Raymon ble en umiddelbar suksess da han ble ”født” og ble selve personifiseringen av selve østfoldingen, til stor glede for hele landet.

2 menn og 4 haker er en god gammeldags revy, med skrå blikk på dags aktuelle temaer og gjensyn med flere gamle kjenninger. Vi snakker ikke her om noen form for utdriting av folk med handikap, ikke stand up heller – kun en enakter blott til lyst.

Figurene står i kø for å komme på scenen: Fredrico de la Fiasco, Raymon, King Kong, Erling ”stammern”, Heavy Rockeren, Homsen Per Ditlef, Den klassiske gitaristen Segovia, Maktmesteren, Mykingen VingLeif, Fabian Von Der Fiin jr. m.fl.

For booking eller henvendelser om "2 menn og 4 haker", trykk her  eller ring 22 42 00 00.
OBS: Husk å skrive hvilken artist det gjelder!