Sommerunderholdning på Portør Pensjonat

I sommer arrangerer Nama konserter og allsang med en rekke kjente og kjære artister på Portør Pensjonat. I skjærgården like utenfor Kragerø satser vi på hyggelige sommerkvelder med god mat, flotte artister og god drikke. Hjertelig velkommen skal du være...!

Allsang på Portør – Dag Spantell og Bjørn Jørgensen

Hva er vel bedre enn å tilbringe en sommerkveld sammen med sangglade venner?

Dag Spantell og Bjørn Jørgensen gjentar fjorårets suksess i Kragerø, men denne gangen har ”allsangkameratene” tatt turen til Portør Pensjonat. Tre onsdager i juli vil de varte opp med norske klassikere, evergreens og Grand-Prix slagere. I tillegg vil vår grillmester servere herlige ”Brubakkenpølser” hele kvelden.

 

Onsdager 16., 23. og 30. juli

Konsertstart kl. 21.00             

Konsertbillett: kr 180,-

Billetter/transport:

Kragerø Turistkontor   tlf. 35 98 23 88

Portør Pensjonat         tlf. 35 99 15 00

 

 

Sommerunderholdning på Portør Pensjonat

Søndag 6. juli

Jazz og Bacalao med Maj7

Hva er vel bedre enn å nyte sommerkvelden med herlig jazz fra bandet Maj 7 og spise et velsmakende måltid fra vår restaurant. Maj7 kommer fra Moss og spiller musikk inspirert av den brasilianske bossanovaen. På repertoaret er låter av Antonio Carlos Jobim og standardlåter. Musikken til Maj7 får fram smilet og gjør det vanskelig å sitte stille.

 

Åse-Line Kure, vokal
Tore Hangerhagen, gitar
Lars Jegleim, piano
Arne Brunvoll, bass
Trond Gundersen, trommer

Konsertstart: kl 19.00             

Konsertbillett: kr 150,-

 

Fredag 11. juli

Akustiske Bølger – Jørn Hoel

Jørn Hoel er vel mest kjent for sine sensuelle ballader, men han har også hatt stor suksess med den latininspirerte låter som ”Lost in the tango”, som var en landeplage i mange år. Sammen med sin eminente bassist tryller Jørn Hoel fram den deilige og varme sommerfølelsen.

 

Konsertstart kl. 21.00             

Konsertbillett: kr 250,-

 

Lørdag 19. juli

Benny Borg – Balladen om Cornelis Vreeswijk

Benny Borgs hyllest til visearven Cornelis Vreeswijk etterlot seg, får utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme. Han forsøker seg ikke som Vreeswijk-kopi, men skaper sitt eget musikalske rom i Vreeswijks univers, og fyller det i kraft av sin egen personlighet.

 

Konsertstart kl. 21.00             

Konsertbillett: kr 250,-

 

Lørdag 26. juli

Akustiske Bølger – Ole Paus

Ole Paus har vært en av Norges mest fargerike artister i mer enn 30 år. Gjennom en lang rekke plateutgivelser, revyer, bøker, TV-programmer og konserter har han slått rot i folkesjelen som en av våre mest kontroversielle og folkekjære artister.

 

Konsertstart kl. 21.00             

Konsertbillett: kr 220,-