Tolv Rustne Strenger

Ole Paus og Jonas Fjeld har gjort det igjen. Med platen ”Tolv Rustne Strenger” høster duoen nok en gang strålende kritikker. Bli med på stevnemøte med ”To Rustne Herrer” i høst! Her serveres både gamle og nye perler og kanskje noen overraskelser…

Både Paus og Fjeld var vel etablerte artister da de startet samarbeidet om ”To Rustne Herrer” for 8 år siden. Siden har det gått slag i slag, 3 plater: ”To Rustne Herrer” (1996) og ”Damebesøk” (1998) før ”Tolv Rustne Strenger” (2003). Jonas Fjeld er melodimakeren med en inderlig varme og sjel som gjør han til en folkekjær artist. Ole Paus er tekstforfatter og engasjert artist med mye på hjertet. Sammen har de i årenes løp tryllet frem mange flotte melodier og tekster. De elsker å underholde folk med kommentarer og historier fra virkeligheten. Duoen har hatt suksess både på cd og scene. Revyforestillingen ”Herregud, er de her ennå” gikk for fulle hus i lang tid. Det har blitt mange konserter, revyer og  turneer. Paus og Fjeld er to middelaldrende herrer som slett ikke ruster!

Ole Paus og Jonas Fjeld:

”Vi ønsker å invitere folk til en åpen aften og laste den til randen av humor og poesi, ømhet og råskap, kjærtegn og satire, kort sagt alt det som fremdeles får det til å klinge vakkert av levd liv i ” Tolv Rustne Strenger”.

20.november spiller de i Konserthuset i Oslo.