Seier for Mia

På Rogaland Teater i Stavanger går Evita for fulle hus. En sikker og trygg Mia Gundersen Leliënhof er i sitt ess på scenen, og beviser nok en gang sin evne til å trollbinde et forventningsfullt publikum. Med terningkast 5 i både Dagbladet og VG overbeviser Mia og ensemblet stort.

I sommer fikk Mia og kvartetten en fantastisk mottakelse av presse og tilhørere med turnéen i Stavanger og langs "sommer-kysten". Nå har hun igjen bevist at hun er og blir i toppsjiktet. Vi er stolte av å representere Mia! Les videre hva pressen skriver:

- Stolt, sterk og sårbar står hun på scenen: Mias Evita gnistrer av kampvilje og gløder av energi, skriver Borghild Maaland i VG.

Videre heter det: - Hun synger ømt og rått, åler seg rundt som en frodig sensuell bakgårdskatt med skarpe klør. Mia har tatt mål av seg til å vise urkraften i et kvinnfolk som ikke bare vil opp, men helt øverst. Og Mia når sitt mål, skriver Maaland.

Dagbladet kaller menneskene rundt Mia for strålende. VG sier at "Fru Lelienhof er omgitt av gode støttespillere. I særlig grad gjelder dette Espen Hana. Han syder av kraft og innsikt som Evitas maskuline korreks fra sidelinjen, Che.

Også Even Stormoen og Hans Petter Hansen får meget god omtale. - Dette er hjemmeseier for Rogaland Teater, men Mia er trumfesset, skriver VG.

Mia er ikke i tvil om at «Evita» er det absolutte høydepunktet i karrieren, så langt. - Det er den største musikalen, ingen tvil om det, skryter ektemannen, Marcel Leliënhof.
- Jeg har drømt om å se «Evita» i hele mitt liv. Men en trenger ikke dra til London for å se dette. Det var helt uslåelig! sier han, smilende fra øre til øre.

- Jeg sammenligner dette med en sportsarena. Det er fysisk, og en skal vise og prestere hele veien, sa Mia, og Stavanger-publikumet takket som om hun skulle vunnet cupfinalen.

Les omtale i VG her .

Les omtale i Dagbladet her .

Les omtale i Aftenbladet her .