Boney.M

Boney M, skulle egentlig bare være et gruppenavn på papiret. Musikken og sangen skulle gjøres av Tysklands beste studiomusikere og sangere. Men etter den første singelen, "Baby Do You Wanne Bump" kom ut, skjønte produsent og komponist Frank Farian at det måtte skikkelige artister til for å gjøre den virkelige store suksessen. Han knyttet til seg Liz Mitchell, Bobbie Farrell, Maizie Williams og Marcia Barrett. Første utgivelse med denne besetningen ble "Daddy Cool". Liz Mitchell ble raskt frontfigur og er STEMMEN! bak alle hit-melodiene.
Smakebit
Resten er historie! På utrolig kort tid var Boney M det heteste pop-navn på verdenskartet. De solgte millioner av plater og håvet inn alt som fantes av platetrofeer: sølv-gull- diamant og platina. Verden danser fremdeles til mega-hitene: Rivers of Babylon - Ma Baker – Belfast – Rasputin – Brown Girl in the ring – og selvfølgelig Daddy Cool.

Boney M har nok av egne kjente låter til å fylle et helt show med hits og det gjør de med et show fullt av energi fra start til mål...