Ole & Gorm

Duoen Ole & Gorm fungerer utmerket som et alternativ til et fullt band, tilrettelagt for intime scener.
Duoens besetning består av akustiske gitarer, to vokaler, trampekasse og tamburin. Resultatet er et spennende og tight lydbilde spekket med gitarfinesser og tostemt sang. Likevel er det kanskje det sterke fokuset på kommunikasjon med publikum som har vært avgjørende for duoens suksess. Det legges stor vekt på å holde en god dialog med glimt i øyet, og å imøtekomme ønsker fra salen.
Ole og Gorm har vært involvert i en rekke musikalske prosjekter med blant andre mossebandet Torgeir og Kjendisene, og musikere fra Stephen Ackles Band og Vestlandsfanden. Denne banderfaringen har vært avgjørende for duoens fokus på kvalitet, allsidighet og trøkk. Med et slikt utgangspunkt, og et uttallig antall spillejobber, har Ole & Gorm opparbeidet et svært bra rykte i trubadurmiljøet. 

Repertoarmessig er Ole og Gorm spisset mot et publikum på afterski, puber, julebord og events der allsang og høy partyfaktor står sentralt. Av låter fra norske artister på repertoaret kan nevnes: Jokke, Postgirobygget, Dum Dum Boys, The Kids, Marius Muller, Big Bang, Hellbillies, De Derre, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Jahn Teigen og Return. Utenlandske låter på repertoaret består av blant andre: AC/DC, Bon Jovi, Bryan Adams, Pink Floyd, Robbie Williams, Green Day, Oasis, Johnny Cash, Dire Straits, U2, Elvis, Dolly Parton, Rolling Stones med mye, mye mer.