Benny Borg - Elvis, Cornelis, Cash og co

Benny Borg er en ubestridt ener på historiefortelling. Nå tar han opp suksessforestillingen med fortellingene og låtene til Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk, i tillegg til noen av hans egne "schlegere".

I løpet av den 90 minutters lange konsertforestillingen, hvor humor og alvor går hånd i hånd, får Benny Borg virkelig vist seg som den allsidige kunstneren han er når han gir deg alle de store låtene til noen av de største artistene innen pop- og visekulturen.

 

Etter over 40 år som artist i Norge, øser han gladelig ut et knippe låter som er blitt klassikere i norsk populærmusikks historie. I upretensiøs trubadurstil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum. I løpet av den snaue halvannen time lange forestillingen viser Benny seg som visesangeren, showmannen og den allsidige kunstneren han er.  Benny Borgs evne til å være Elvis, Cash, hans praktfulle evne til å formidle Cornelis Vreeswijks musikk er av solid merke. Ved gjenhør av hans egne låter minnes man på Borgs genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster som i all sin enkle, følsomme og lett skarpe observasjon treffer rett i mellomgulvet.

Tilgjengelig: Fra februar 2022