Et forrykende show

Det finnes ikke dødpunkter i Swamp River Days, noe som kanskje ikke er så rart, ettersom repertoaret de har å ta av ikke akkurat er av det tynneste slaget.
 Som en oppfølger til fjoråret suksess med Creedence show på Lift i Sarpsborg er det i år satt opp et nytt show med navnet "Swamp River Days". Denne gangen går man enda dypere inn i stoffet, og presenterer noen mer ukjente sider av bandet.

For Sten Nilsen, Groth og Bya beviser gjennom dette showet at de alle har gode sangstemmer. Ja, enkelte ganger fikk man følelsen av at det var John Fogherty selv som framfører numrene. I tillegg har de alle tre et scene- og publikumstekke som gjør at det er vanskelig å ikke la seg rive med. Gitarist Geir Sundstøl må også trekkes frem. Hans herlige fremføring både på gitar og munnspill er et av showets mange høydepunkter.

I tillegg til Creedence-hit'er på løpende bånd, legger dette showet også veldig stor vekt på det visuelle. Under showets gang vises det videoklipp og bilder av legendene i Creedence Clearwater Revival, i tillegg til at scenedekoren gir en stemningsfull atmosfære. Alle med et forhold til Creedence Clearwaters musikk bør så absolutt bør få med seg dette.

Men godt låtmateriale til tross, det krever uansett mye av de som står på scenen for at showet skal bli noe mer enn «bare» et tribute-band, som tusenvis har gjort før dem. Og de tre nevnte herrene bak mikrofonene klarer nettopp det.

Noen av låtene de fremfører;

Just Give Me some Swamp
Hey Tonight/Ramble Tamble/I Heard It Through The Grapewine
Wrote A Song For Everyone
Who'll Stop The Rain
Born On The Bayou/Green River/Swamp River Days
I Put A Spell On You/Susie Q/Good Golly Miss Molly
Bad Moon Rising
The Working Man
Down On The Corner
Long As I Can See The Light/Someday Never Comes
Up Around The Bend/It Came Out Of The Sky/ Sweet Hitchhiker/ Molina
Looking Out My Backdoor
Cottonfields/Fortunate Son/Run Through The Jungle
Lodi/Have You Ever Seen The Rain
Wish I Could Hide Away
Proud Mary
Rockin All Over The World