Thoris Supergutt - Du er bra!

Thoris Supergutt er i knallform og klar for enda mer moro i sitt nye show.: Du er bra! Showet vil glede både små og store med mye latter, sang og dans og mange helsprøe påfunn.

Denne inkluderende showkonserten oser av positiv energi! 
Thoris vil at venner og publikum skal bli gladere -  for glade mennesker gjør glade ting, både for andre og mot seg selv, mener han. 

Thoris er mer leken enn noen gang og  
klar for å skape nye uforglemmelige øyeblikk, sammen med publikum. 
Bli med  i leken og lære at nettopp du er bra nok som du er.

Om Thor Erling (Thoris)
Thor Erling har sammen med Asgeir Borgemoen (programleder "Fritt Fram" Nrk Barne-Tv) utviklet og hatt stor suksess som skuespiller i ”Asgeir og Thor-Gærning-show”. Dette er en familieforestilling spilt over 1000 ganger de siste 15 årene og for godt over 1 million publikummere.

Thor Erling er mannen bak figuren Thoris Supergutt. Han har utviklet, skrevet tekster og laget sangene til denne populære figuren, som reiser rundt i hele landet og lager rockeshow for både store og små. Universal Music Norge As ga ut cd med Thoris Supergutt sommeren 2011.

Thor Erling har skrevet og opptrådt i flere sommerrevyer og teaterforestillinger for både voksne og barn. Han har bl.a. medvirket i kabaretgruppen ”Behind The Mask” og i teateroppsetningen av "Jungelboken". Han har ledet VG Sommerturne og Det Norske Blåseensamble Julekonserter.

Thoris Supergutt har  siden 2006 opptrådt for over 300 000 barn og voksne.