Bjølsen Valsemølle

31. mai kommer det splitter nye albumet "Sanger om kjærlighet" fra Bjølsen Valsemølle. Høsten 2019 er de også klare for turné.

Allerede fredag 5.april kan i glede oss over "Små ting" - den første singelen fra albumet.  Frontfigur Trond Ingebretsen sier følgende om Små ting: Den handler om de små tingene som løfter oss eller trekker oss ned i hverdagen, sett i forhold til de store og tyngre religiøse og moralske føringene som ligger over oss i tilværelsen - men beskrevet med et glimt i øyet.

Bjølsens varemerke er melodiøs rock med norske tekster skrevet av bandets vokalist og frontfigur, Trond Ingebretsen.

Debut-albumet, Fem på midnatt, kom i 1982 og  ble produsert av Åge Aleksandersen. Plata fikk kjempekritikker og låta ”Soria Moria” ble en slager på lik linje med "Lisbeth", "Den Gud elsker", "Vålerenga Kirke" og  "Vaterlands Bru", for å nevne noen. Ved siden av Åge Aleksandersen har Bjølsen Valsemølle opp igjennom årene samarbeidet med flere kjente og kjære artister som Bjarne Brøndbo og Mikael Wiehe. De har gjennom hele sin karriere befestet sitt renommé som et glimrende liveband og gang på gang leverer de varene!

Tilgjengelig høsten 2019

Bjølsen Valsemølle på Herr Nilsen