Monsterpop

Etter å ha avtjent 14 år i 80-tallets tjeneste, konsumert 23 hvite dresser samt utallige kasser med Peach Canei, har Thorstein endelig kommet frem til den konklusjon at han i større grad vil prioritere seg selv, samlivet med Carola og deres 5 felles barn. Det er med med vemod og takknemlighet han nå takker av etter alle disse årene, dog vel vitende om at hans tilsynelatende uerstattelige funksjon i bandet blir vel ivaretatt.

Monsterpop har fått et nytt medlem i sine rekker, og er stolte av å kunne presentere Bjørn Erdahl som ny vokalist og toastmaster extraordinaire! Monsterpop forblir tro til 80-tallet, men sjarmen, musikaliteten og den upretensiøse formidlingsgleden tas til nye høyder!

Etter å ha blitt kurtisert og smørt etter alle kunstens regler, tar Bjørn Erdahl nå skrittet fullt ut og blir ambassadør for det lengstlevende 80-talls bandet i landet.
Resultatet er en dampende miks av erotikk, høy sigarføring og ren og skjær spilleglede! Etter å ha begått hundrevis av spillejobber for et tilsvarende antall fornøyde kunder de siste tiårene, snører Monsterpop nå på seg sine «gyllene skor», og er klare for å erobre nye slagmarker. Vi garanterer en positiv og profesjonell gjennomføring i alle ledd, og ser frem til å kunne bidra til at nettopp ditt arrangement blir en minnerik opplevelse