Boney M

Boney M har nok av egne kjente låter til å fylle et helt show med hits, noe de gjør med hele verden som arbeidsområde. På utrolig kort tid var Boney M det heteste popnavnet på verdenskartet. De solgte millioner av plater og håvet inn alt som fantes av platetrofeer.

 

Boney M skulle egentlig bare være et gruppenavn på papiret. Musikken og sangen skulle gjøres av Tysklands beste studiomusikere og sangere. Men etter den første singelen, ”Baby Do You Wanne Bump” kom ut, skjønte produsent og komponist Frank Farian at det måtte skikkelige artister til for å gjøre den virkelige store suksessen.

Han knyttet til seg Liz Mitchell, Bobbie Farrell, Maizie Williams og Marcia Barrett. Første utgivelse med denne besetningen ble ”Daddy Cool”. Liz Mitchell ble raskt frontfigur og er ”stemmen” bak alle hit-melodiene.
Resten er historie!

På utrolig kort tid ble Boney M det heteste popnavnet på verdenskartet. De solgte millioner av plater og håvet inn alt som fantes av platetrofeer: sølv-gull- diamant og platina.

Fremdeles danser verden til kjempehitene: Rivers of Babylon - Ma Baker – Belfast – Rasputin – Brown Girl in the ring – og selvfølgelig Daddy Cool.

Boney M har nok av egne kjente låter til å fylle et helt show med hits og det gjør de, med hele verden som arbeidsområde.
Liz Mitchell er fremdeles i spissen for et visuelt fargesprakende show med musikk og dans.

Festival 2015:
- Opptreden Svelvikdagene
- Presse Svelvikdagene

Her fra deres opptreden på Allsang på Grensen 2014:

 - Medley
-  Brown Girl In The Ring