"Prøysen For Alle" med Vidar Lønn Arnesen

Tenk på alle de knallfine tekstene Alf Prøysen har laget som er blitt allemannseie! Vidar ramser opp klassikere som «Tango for to», «Sønnavindvalsen», «Lillebrors vise», «Jørgen Hattemaker», «Husmannspolka», «Hompetitten», «Du ska få en dag i mårå», «Solskinn og sang» og «Mari, du bedåre». Disse er som jo alle Prøysen-perler som de fleste kan tralle med på. – Dette bare for å nevne noen få av sangene i det planlagte familie- showet der alle kan delta aktivt når den ene Prøysen slageren etter den andre skal dras opp av allsang-sekken i ekte Da Capo stil» smiler den entusiastiske allsang-generalen.

Vidar Lønn-Arnesen vil i år reise landet rundt med et nytt allsangshow, «Prøysen for alle». Jeg vil ha med små og store på de sangene til Alf Prøysen som vi elsker å synge. Det blir en fin og verdig markering av at det i 2014 er hundre år siden han ble født, sier Vidar Lønn-Arnesen, som har med seg sin faste makker, musikeren Philip A. Kruse, på opplegget.

Alf Prøysen har gitt oss en sangskatt uten sidestykke, og jeg synes allsang for hele familien er en fin måte å hedre ham på fortsetter Vidar Lønn-Arnesen, - vi oppfordrer derfor lokale barne- og voksenkor til å delta, samt eldresenter-besøkende og sykehjemsbeboere. Jeg håper at mange kor vil være med på dette og melder seg når lokale kulturhus eller samfunnshus melder fra om tid og sted. Her har også besteforeldre sjansen til å ta med barnebarn og bli med inn i Alf Prøysens allsang-verden