Stephen Ackles

Stephen Ackles har siden tidlig på nittitallet vært mye spilt på radio med hitene ”One for the moon”, ”Hey you” og ”Betina”, for å nevne noen. Stephen har utgitt en rekke album, fått tre nominasjoner til Spellemannprisen og albumet "If this ain't music" ble i 1991 kåret til "Best country album of the year"

Stephen's comeback-album ”For more than only tonight” (2013), med  singelen "Thinking it over” ble feiret som det beste albumet i Ackles' karriere og prestasjonen med "Satan" på Trygdekontoret har vært ansett som en av de beste musikalske ytelsene på NRK i lang tid. Stephen´s musikk har alltid vært inspirert av de store legendene som Jerry Lee Lewis, Elvis Presley og Ray Charles, og han har jobbet med giganter som Johnny Cash, Kris Kristofferson, Waylon Jennings, Jerry Lee Lewis, Sir Elton John og gitarist James Burton. 

Med sin unike og kraftige, men varme signaturstemme serverer Stephen en låtblanding av rootsy folk- og countrypoplåter på en nær og ærlig måte. Alltid med en unik tilstedeværelse og et glimt i øyet.

På scenen er Stephen en karismatisk og humoristisk entertainer som er tilstede for å underholde akkurat deg.

I oktober 2015 kommer Stephen med sitt 15. album for å feire sitt 35-årsjubileum som artist.