The Opry show!

Steff Nevers, Tone Silvia Holen og Harald Thune gjenskaper magien fra ’The Grand Ole Opry’ og tar deg med på en reise med de store stjernene. Her vil det bli servert en hit låt kavalkade som har vært med på å forme country musikken gjennom tidene.

Underveis i showet vil man få servert artige historier og treffe store personligheter fra selve country historien. ’The Grand Ole Opry’ som ligger i country musikkens hovedstat Nashville, startet i 1925 som et radio show og gjorde country musikken veldig populær. Radio showet fortsetter i beste velgående den dag i dag og Opry House har en tilskuerplass for rundt 4.400 mennesker og er regnet som kjernen i hele country musikken.

Steff Nevers fikk platekontrakt med Universal Music i 2008 og debuterte på platemarkedet i 2009. Samme år fikk Steff æren av å være support på Toby Keith’s sin første Europa turnè. Har vært i USA flere ganger og fått et spesielt forhold til The Grand Ole Opry. Samt vært så heldig å blitt invitert backstage og få møte de store stjernene. Steff har deltatt på NRK sitt populære program ’Beat For Beat’ flere ganger, vært ekspertdommer i det populære TV programmet ’Stjernekamp’, samt andre TV program på TV2. I dag har Steff Nevers utgitt 4 album og blitt nominert til Spellemannsprisen 2 ganger og med en nominasjon til Britiske CMA awards. Han har turnert over hele Europa og spilte på mange av de store festivalene i Frankrike, Sverige, Spania og Danmark for å nevne noen få.

Tone Silvia Holen har lang fartstid som sanger og låtskriver. Hun har en vakker stemme som bare må oppleves. Hun har samarbeidet med mange kjente Norske artister som Casino Steel, Ottar Big Hand, Tore Andersen, Bill Booth, Arne Benoni mm. Sommeren 09’ var hun i Nashville og hadde et samarbeid med den prisbelønte produsenten Randy Kohrs og det kritikerroste country/bluegrass albumet ’Blue Rose’ kom til verden.

Harald Thune er kjent for sin mørke og trollbindene stemme og har over 30 års erfaring i bagasjen som country artist. Han har utgitt over 5 album og høstet gode kritikker og høye terningkast i media for sine utgivelser. Hvis du lytter til radiokanalen P10 country fast, har du garantert hørt den dype røsten til Harald. Han ble headhuntet til å være programleder og på kort tid blitt en veldig populær stemme på kanalen.