Opry Tribute show

GET READY FOLKS!! The Grand Ole Opry has come to NORWAY... De kjente norske country artistene G. Thomas og Steff Nevers presenterer "Opry tribute Show" et eksklusivt show med en hitparade man aldri før har sett maken til i Norge! Alt krydret med artige historier og møter med store personligheter fra countryens historie.

De fleste med et snev av musikkinteresse har hørt om countrymusikkens mekka Nashville og dens hellige kirke som ligger der, ’The Grand Ole Opry’. Steff Nevers, G.Thomas og Tone Holen gjenskaper atmosfæren og tar deg med på en reise med de store countrystjernene som har satt sine spor der. Artister som bl.a Hank Williams, Patsy Cline, Waylon Jennings, Johnny Cash, Dolly Parton, Alan Jackson, Garth Brooks og Brad Paisley, for å nevne noen.

The Grand Ole Opry startet i 1925 som et radioshow og holder på i beste velgående til dags dato. Opry House rommer en tilskuerplass for rundt 4.400 mennesker og har konserter nesten daglig. The Grand Ole Opry regnes som country musikkens fødested, samt gjorde country musikken kjent.

G. Thomas har vært en pioner innen country musikken i Norge og kunne for ikke så lenge siden feire 35 år som plateartist. Den norske country legenden har utgitt 11 album og høstet mange musikalske frukter i sin karrière. Gunnar, som han egentlig heter, har et nært og unikt forhold til The Grand Ole Opry. Han har vært support for outlaw countryens største legender "THE HIGHWAYMEN" som besto av Johnny Cash, Waylon Jennings, Willie Nelson og Kris Kristofferson. I tillegg fikk Gunnar æren av gjøre duett med Waylon Jennings både live og på album. Samtidig har han hatt et livslangt samarbeid med den legendariske Bobby Bare. G. Thomas har spilt og turnert over hele Europa samt CMA festivalen i USA. G.Thomas sår nye frø og skal høste nye country-musikkfrukter i samarbeid med sin kollega Steff Nevers.

Steff Nevers ble signert med Universal Music i 2008 og debuterte på platemarkedet i 2009. Samme år fikk Steff æren av å være support på Toby Keith sin første Europa turnè. Steff Nevers har vært i USA flere ganger og har også fått et spesielt forhold til The Grand Ole Opry.  Han har vært så heldig og blitt invitert backstage hvor han har møtt de store stjernene. Steff Nevers har deltatt på NRK sitt populære program ’Beat For Beat’ flere ganger, samt andre populære TV program på TV2. I dag har Steff Nevers utgitt 4 album og blitt nominert til Spellemannsprisen 2 ganger og en nominasjon til Britiske CMA awards som European Artist of the Year. Han har turnert over hele Europa og spilte på mange av de store festivalene i Frankrike, Sverige, Spania og Danmark for å nevne noen- 

Tone Holen er en norsk artist og låtskriver i særklasse. Hun har lang fartstid som artist og har spilt på de fleste store country festivaler rundt i Norge. Våren 2009 dro Tone til Nashville for å spille inn et solo album i samarbeid med Grammypris vinnende produsenten Randy Kohrs. Han er også kjent for å være Dolly Partons faste dobro spiller. Albumet ble veldig godt mottatt og høstet gode kritikker.

Sammen med kollega G.Thomas og Steff Nevers skal trioen gjenskaper magien fra The Grand Ole Opry med sitt helt unike ’Opry Road Show’.

 Turnéperiode: 1.februar til 31.mars 2019