Gutta fra Det Betales

Med musikalitet, troverdighet, humor og sjarm tar Gutta fra Det Betales publikum med på reise gjennom hele Beatlesepoken som varte i 8 år Tor Henning Olsen og Magne Frydenlund har spilt sammen i Det Betales siden 1998 og de har stått på scenen i Cavern Club i Liverpool mer enn 50 ganger. Få om noen andre i verden tolker The Beatles slik som Tor og Magne gjør.

Tor Henning Olsen og Magne Frydenlund har spilt sammen i Det Betales siden 1998 og de har stått på scenen i Cavern Club i Liverpool mer enn 50 ganger. Få om noen andre i verden tolker The Beatles slik som Tor og Magne gjør. 

Nå presenterer de Beatleslåter med to akustiske gitarer og sine tostemte vokaler. Det blir noe nakent, vakkert og lekent over musikken når den fremføres på dette ekte vis, og når låtmaterialet er så til de grader kjent for publikum er det også duket for høy allsangfaktor.

Med musikalitet, troverdighet, humor og sjarm tar Gutta fra Det Betales publikum med på reise gjennom hele Beatlesepoken som varte i 8 år. Fra Love me do, She loves you, A Hard days night, Help, Yesterday, og frem til The End som avsluttet en fantastisk karriere med ordene And in the end, the love you take, is equal to the love you make!


We know you will enjoy the show!