ASLE BECK

Asle Beck kan daglig høres på de største radiostasjonene hvor han også har vært A-listet. Han har solgt tusenvis av plater, spiller for fulle hus og det er liten tvil om at han har fått en plass i nordmenns hjerter med sine ekte og ærlige tekster om livet, kjærligheten og naturen.

Asle Beck har siden gjennombruddet i 2008 med platen ”Tanker fra i går” blitt en meget populær og etterspurt artist. Og, med radioslagere som bl.a. Skur 55, Varme Vinder, Finnmark og Grünerløkka har Beck gitt det norske folk herlige popviser med norske tekster som vi alle synger eller nynner med på.

Låtene til Asle Beck har på noen få år oppnådd over fire millioner nedlastinger, lyttinger og views på Spotify, iTunes og YouTube - et fantastisk resultat for en norsk artist.

I 2014 plate nummer to:  ”Gikk så stille forbi” som ble mottatt med strålende anmeldelser i flere av landets største aviser,  og med påfølgende radiointervjuer i flere stasjoner, deriblant hos nitimen på P1. I oktober 2017 slapp Asle sitt tredje album "Bruvoll Hotell" som føk inn på VG-lista. På plata har han bla. hatt med seg artister som Rita Eriksen, Amund Maarud, Øivind "Elg" Elgenes og Marian Aas Hansen.

Noen smakebiter:  
Skur 55
Grünerløkka
Deg jeg ville ha
Varme vinder 
Der jeg en gang bodde (Sommerdag på Hadeland)