Ole Evenrud Trio

«Nært,Nakent & Nede» er en konsertforestilling der Ole synger og forteller sine beste historier.

Det er en reise fra da Leeds var på topp, via de høyeste tinder og de dypeste daler, langs en kronglete vei som strekker seg helt fram til i dag.
Sammen med Mats Raknerud og Marius Rekstad, blir det sanger som er kjente og kjære,nye og nære,samt noen av andre til ære...
Rim på prim, og halvannen time med kjærlighet.

Om Ole Evenrud

Ole Evenrud. Et unikum av en artist, låtskriver, produsent, og sin egen lykkes smed. Han har kjempet hardt for sin karriere, og etter å ha falt gang på gang, har han reist seg igjen og fått til det han har satt seg fore. Det står det respekt av.

Første gang Ole kom ut med musikk var i 1981, året prinsesse Diana og prins Charles giftet seg, Gro ble statsminister for første gang, og MTV startet sine aller første sendinger.

Men Ole måtte jobbe med plata i 2 år, før hit radio showet Ti i Skuddet gjorde ham til megastjerne over hele Norge. Med låter som «Det va'kke min skyld» og «Hvis jeg var Gud» etablerte han seg i det norske folks bevissthet. I 1987 dro Ole til USA. Han hadde fått platekontrakt med anerkjente Arista, og blitt solgt inn som «a one man Bon Jovi, Europe's Bruce Springsteen». Ingenting skjedde. Ole kom hjem, uten band, kontrakt, og uten selvtillit.
 
Men, den fikk han tilbake av gode venner i bransjen, og så mot Sverige. Der etablerte han seg i toppsjiktet som produsent, og ble etterhvert hentet hjem igjen for å bygge opp norskavdelingen til Polygram; der han jobbet med artister som Trine Rein, Clawfinger, Unni Wilhelmsen, Bettan, m.fl. I 1998 ble han uavhengig produsent, og samarbeidet med artister som Ace of Base, A-teens, A-ha. Han bygde studioet sitt Hitsville i Halden i 2000, og har fortsatt å jobbe med både norske og utenlandske artister. Siden ble han også kjent som dommer i Idol og Stjernekamp, og for å ha vært med på å starte Allsang på Grensen.

Se videoer her