Balladen om Benny Borg

Bli kjent med Benny Borg! Svensken som i over 50 år har vært, og fremdeles er, en av Norges ledende artister. Dette feires med jubileumsforestillingen: Balladen om Benny Borg.
I upretensiøs stil byr han opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene sitter som skudd fra en Morgan Kane-revolver under huden på publikum. Alle slagerne med de iørefallende melodiene og enkle men følsomme tekstene, kommer som perler på en snor: En spennende dag for Josefine, Den store dagen, Balladen om Morgan Kane, I love Norwegian country, God morgen min kjære og mange, mange flere. Alt ispedd morsomme anekdoter fra Dizzie Tunes-tiden, innblikk i livet som trubadur på veien og refleksjoner rundt det å gå videre i livet. 

Her får vi rett og slett alle de store låtene i en gripende og ujålete festforestilling. Humor og alvor går hånd i hånd. Kun utstyrt med en Martin-gitar full av gromlyd og en fabelaktig stemme presenterer Benny og pianist Trond Lien, fra Beat for Beat-bandet, en gjennomført, profesjonell og nyansert forestilling, som tidvis får nakkehårene til å reise seg.

Turnéperiode: Høsten 2021