Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen

En aften med Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen er som et musikalsk gullbryllup! Alla Crosby, Stills, Nash & Young, Simon & Garfunkel eller Knoll – Tott.

Enkelte artister har evnen til å levere full pott hver gang de opptrer, Jørn og Steinar er en slik duo. Med sine særegne stemmer, selvironi, udødelige sanger, lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak, kan vi love deg en helstøpt aften!

 

Jørn Hoel, norsk sanger, gitarist og komponist, han er Norges Soul-crooner No.1. og han synger like særpreget og sensuelt på Tromsø dialekt som på engelsk. Han har et like godt grep om sine slagere fra 80-tallet som den latinamerikanske musikken, til tross for at han ikke er latinamerikaner selv, men... fra Nordens Paris. Det er få artister som kan skilte med at de har holdt sammen siden de var 6 år. Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen har det, og det har gjort de unike stemmene ekstremt samspilte. Denne kvaliteten merker publikum umiddelbart, sammen med den lune nordnorske humoren mellom de to! Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er et begrep hos det norske folk, både hver for seg som soloartister, og sammen som en akustisk duo. De er vokst opp sammen i Tromsø, og fulgte hverandre på skolen fra første klasse og gjennom alle klassetrinn, til de startet første band sammen i en alder av 12-13 år. Så spilte de sammen i mange år, helt til Jørn først slo gjennom som soloartist på midten av 80-tallet.

 

I 1990 hadde Steinar et like stort gjennombrudd med sin lune country inspirerte roots musikk. Så kom de sammen igjen i 1998 og spilte inn deres først album sammen. Det andre albumet, ”Too rivers one road” kom ut i 2009.

 

Her kommer perlene på en snor; Inkululeko, Har en drøm, Ei hand å holde i, Elsk mæ sakte, Lost in the tango, Till the morning comes, Brown eyed girl, She belongs to the rain, Rosa’s heart og mange, mange flere.

 

Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen med I Don't Have Faith in Faith