Waterloo

Med det originale “soundet” og de riktige klærne tar Waterloo oss med tilbake til noen av de største opplevelsene i popphistorien! Ta med familie, venner og kollegaer og la dere forføre.

WATERLOO har sin base I Stockholm, og startet sin karriere I 1996. De har med stor suksess turnert I Sverige og Norge med fantastiske show bl.a. i Ibsenhuset (Skien), Olavshallen (Trondheim) og i Drammens Teater. De har også turnert i USA, samt gjort konserter i London, København, Praha, Thailand med mer. Etter et show for 10 000 personer i Gent (Belgia) var suksessen et faktum!

Fra starten ønsket WATERLOO å hedre originalen ved å skape den perfekte illusjonen av det originale ABBA. Publikum vil oppleve vår visjon om hvordan ABBA ville se ut med moderne teknologi og lys og fortsatt med den fantastiske og velkjente ABBA-lyden. WATERLOO er ikke bare en billig look-a-like hyllest til ABBA. Det som skiller WATERLOO fra flokken er suksessen med å gjenskape de to kvinnelige sangerne som ikke bare ser ut som originalene, men som også synger så mye som Agnetha og Anne Frid -at selv de mest kritiske av fansen applauderer dem. De to sangerne ble castet etter at de vant et stort svensk TV-talentshow som ABBA-jentene, og nå bringer de talentene sine til verden i WATERLOO. ”Et av de viktigste elementene i å skape illusjonen om ABBA er å bruke svenske sangere de har en spesifikk aksent som ikke kan forfalskes.

WATERLOO presenterer et bredt utvalg av ABBAs Greatest Hits i en 90 minutters ekstravaganza. Det er en livekonsert som lar publikum følge ABBA fra før de vant Eurovision og hele veien frem til deres store internasjonale suksess. Blant de største hitene er sanger som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You, strødd med flere overraskelser fra ABBAs enorme sangkatalog.

Drammens Tidene: 

"Det var nok mange som måtte gni seg i øynene to ganger da den velkjente introen til ”Dancing queen” klimpret utover høyttalerne i Drammens Teater i går. For var det ikke Agnethe og Anni-Frid som sto på scenen? (…)
Og publikum lot seg villig forlede i halvannen time til å tro at de svenske stjernene var tilbake. Mens ”Mama Mia”, ”Take a chance”, ”Knowing me, knowing you” og alle de andre hitene kom på løpende bånd, sang og klappet folk taktfast til velkjent svensk-engelsk poppoesi." 

Telemark Arbeiderblad: 
"Svenske Waterloo gjør flott innsats og imiterer ABBA så godt at det rett og slett er deilig å la seg lure."