Daniel Larsen - Magiens verden

Barne- og familieshowene til Daniel er fulle av magi, humor og overraskelser og Magiens verden er intet unntak! Showet har fått god mottakelse og fantastiske tilbakemeldinger!

Han får barna til å hyle, skrike og le før de blir stille av forundring over det magiske som har skjedd. Daniels store varemerke er kvalitet og den gode publikumskontakten. Magiens verden er et show av høy kvalitet som engasjerer både store og små i publikum!

I 28 vintre har Daniel hatt sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell og i 11 år har han hatt ansvaret for barneunderholdningen på Color Lines båter mellom Sandefjord og Strømstad. Han har vært innom parker som Hunderfossen, Tusenfryd og Bjørneparken, han har underholdt «Det Kongelige Hoff» turnert i Afghanistand der han underholdt internasjonale fredstyrker og sist men ikke minst underholdt i bursdagen til rocke legenden Jerry Lee Lewis i Memphis Tennessee.  

Hans referanseliste er lang og spennende, -alle med en fellesbetegnelse: SUKSESS!!!

Og med et snitt på 150-200 show i året er han en av de mest produktive magikerne vi har i Norge, og dette er med andre ord en godt etablert magiker og illusjonist vi i Norge Kan være stolte av.