Ledfoot - One of a kind og vinner av spellemannprisen i kategorien blues

En konsert med Ledfoot er en ren oppvisning i kjærligheten til musikken. Her handler det like mye om rock, vise som storytelling som blues. Dynamikken er stor, krumspringene mange og det er lett å la seg bergta når denne mannen går i ett med gitaren og gir alt på scenen. Gled deg til å se en av Norges tøffeste liveartister på scenen.

Tim “Ledfoot” Scott McConnell er en singer-songwriter i verdensklasse! Hans egenart er som en Johnny Cash i sorte klær, med sølvhvitt hår og et ansikt som forteller at han har vært ute en vinternatt før. Her snakker vi om mannen som har skrevet en av de få låtene selveste Bruce Springsteen har gjort til sin gjennom coverversjonen av «High hopes».

Med sin mørke og intense stemme akkompagnert av en 12-strengs gitar med porselens-slide, steel-­finger picks, egen rytme gjennom en stomp box og noe lett perkusjons-beat, kan vi garantere deg en konsertopplevelse av de sjeldne!
Ledfoot griper deg langt inn i sjelen med sin inderlige låtskriving, som når han beskriver menneskets svakheter - sårt, vakkert og brutalt ærlig.

Du vil garantert kjenne deg igjen i Ledfoots, eller Tim Scott McConnells låter og hans vei gjennom mørket: Han er rett og slett en mester i dette nakne musikalske-landskapet!

Ledfoot på NRK