Skranglejul

Skranglejul tar underholdningen for barn på alvor og tilbyr et profesjonelt underholdende konsertforestillingsalternativ der barn er i fokus. Det blir klassiske barnesanger servert på en asjett av fjas og lyd, og små sketsjer med kjente barnesang/barneteater som dukker opp på en humoristisk måte.

Hele konsertforestillingen er et samspill mellom skuespillerne og barna. Allerede i åpningsnummeret  ber utøverne barna spille med på instrumentene sine, eller synge og danse når som helst under forestillingen.
På den måten inviterer forestillingen til at barna kan få lov til å reagere på sine musiske spontane reaksjoner, uten å måtte ta hensyn til at man må være stille fordi det er en forestilling.
Varighet: 45 min 

Verksted i forkant av konserten
Foajeen, eller et annet lokale utenfor konsertlokalet, gjøres om til en avdeling der alle aktørene og bandmedlemmene hjelper barna å lage enkle rytmeinstrumenter av doruller, ris, klistremerker og fargestifter. Fantasien sitter løst.

Disse instrumentene tar barna med seg inn og benytter i løpet av konserten. Det rigges også opp et bandhjørne med ekte instrumenter som barna kan hamre løs på, og synge i ekte mikrofon.
Her er det fri kunstnerisk utfoldelse!
Ensemblet har med seg alt som trengs til verkstedet i forkant av konserten. 
Varighet på verksted: 45 min

Se promofilm her