Operasjon Edderkopp - Detektivbyrået nr 2

Det er en bølge av innbrudd i lille, idylliske Elvestad. Det er helt opplagt saker som passer for Detektivbyrå Nr. 2!

Tirill og Oliver (og selvfølgelig super-sporhunden Åtto) er erfarne detektiver, selv om de er unge, og har løst mange mystiske, rare og spennende saker før, og de ordner opp nå også. Men selv om det ikke er de samme tyvene, så virker det som om alle innbruddene henger sammen. Nesten som om noen sitter bakgrunnen og trekker i trådene. Som en Edderkopp …

Dette er så mystisk at Tirill og Oliver (og Åtto!) trenger all den hjelpen de kan få. Og hvem er vel bedre til å hjelpe enn publikum som sitter i salen? Her får alle lov til å være med å løse saken, og publikum kan selv velge ut den skyldige!

Som alltid når Tirill og Oliver (og Åtto!) setter i gang, blir det fart og spenning, skurkejakt og mysterier, dumme skurker og smarte skurker, blindspor og masse godt detektivarbeid! Vi får også møte en del av Elvestads innbyggere, som Fru Surke, politibetjent Torvaldsen, bestefar Franz og mange flere. Kom og hjelp Tirill og Oliver (og Åtto!) dere også!

Jørn Lier Horsts bøker om Detektivbyrå nr. 2 er en av Norges aller mest populære bokserier for barn og unge. Med over 3 millioner solgte bøker siden første utgivelse 2013. Flere av bøkene ligger konstant på utlånstoppen hos landets biblioteker. Operasjon Edderkopp er skrevet i samarbeid med Jørn Lier Horst og har urpremiere på Edderkoppen Scene i Oslo 22 februar 2025.

 

Publikum får selv velge hvem som er den skyldige på hver enkelt forestilling. Dette gjør at ingen forestilling er lik og barna blir dratt med inn i historien på en ny og spennende måte.